United Consumers

Energieleverancier UnitedConsumers logo

UnitedConsumers is opgericht in 2000 en levert inmiddels aan 500.000 mensen energie. Deze energieleverancier heeft in 2014 een contract gesloten met ENGIE (voorheen was dit Electrabel). Dit is een van de grootste energieproductenten van Nederland en dus ook een van de grootste spelers op de Europese energiemarkt. UnitedConsumers kan grote kortingen bieden door dit contract.

UnitedConsumers aanbieding

Consumentencollectief UnitedConsumers

UnitedConsumers is een energieleverancier die zich profileert als consumentencollectief. Zo bieden ze bijvoorbeeld voordeel op zorgverzekeringen, autoverzekeringen, energie een telefoon abonnement en brandstof. Je kunt verschillende kortingen krijgen zoals stapelkorting, regiokorting of een modelcontract nemen. UnitedConsumers heeft als belangrijke waarden eerlijkheid en betrouwbaarheid. Daarbij probeert de energieleverancier de best mogelijke service te verlenen.

Naar UnitedConsumers

Tarieven

United Consumers is erop gericht om duurzame energie te leveren aan hun klanten voor de voordeligste prijs. Om dit te verwezenlijken kopen zij de energie groot in.  Verder levert men uitsluitend windenergie en dus 100% groene stroom. Op de website kunt u door middel van een calculator alvast een indicatie opvragen van uw maandelijkse lasten.

Bij United Consumers kun je verschillende contracten afsluiten. Zo kan je ervoor kiezen om je maandelijks tarief voor 1 jaar of zelfs 3 jaar vast te leggen. Dit is met name geschikt wanneer je op zoek bent naar zekerheid. Daarnaast kan je kiezen voor een contract van 1 jaar, maar dan met een variabel tarief. Zo weet je zeker dat je op de marktprijs blijft. Je krijgt afhankelijk van het contracttype verschillende kortingen.

Overstappen

Wil je overstappen naar UnitedConsumers? Dit kan op de website op de aanmeldpagina of je kunt contact opnemen met de klantenservice. Na de aanmelding krijg je binnen 24 uur reactie en een bevestiging per e-mail. Daarna krijg je nog binnen een week een schriftelijke bevestiging. Je kunt dan alsnog binnen 14 dagen de aanmelding annuleren. UnitedConsumers zegt dan bij je huidige leverancier het lopende energiecontract op. Als je oude energieleverancier een opzegboete in rekening brengt dan betaalt UnitedConsumers deze voor je. Wil je overstappen naar een andere energieleverancier? UnitedConsumers brengt dan zelf geen opzegboete in rekening.

Algemene informatie

Meer informatie omtrent de betaling aan UnitedConsumers, wanneer het laag- en normaal tarief geldt, wat je moet doen als je gaat verhuizen en welke energiebronnen UnitedConsumers precies gebruikt voor hun energie vind je hieronder.

Betaling
Bij UnitedConsumers wordt het bedrag elke maand afgeschreven door middel van een automatisch incasso. Ook kun je afspreken om zelf handmatig elke maand het bedrag over te maken.
Mocht je een betalingsachterstand hebben dan krijg je een aanmaning. Het bedrag dient dan zo spoedig mogelijk overgemaakt te worden.

Het beste is om dan even contact met UnitedConsumers op te nemen om de situatie te bespreken. Als het bedrag na de aanmaning nog niet is betaald binnen de daarvoor gestelde termijn wordt de vordering aan een incassobureau overgedragen. De levering van gas en stroom zal dan worden beëindigd.

Wanneer geldt het laag- en normaaltarief?
Bij UnitedConsumers kun je kiezen voor een enkeltarief of een dubbeltarief. Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie kan namelijk een bepaald tarief voordeliger zijn. Bij het enkeltarief betaal je een vaste stroomprijs. Voor 24 uur per dag en 7 dagen per week kun dan je dus uitgaan van dit vaste tarief.

Werk je bijvoorbeeld fulltime en doe je juist alleen in het weekend of ‘ s avonds de was? Dan kan een dubbeltarief misschien we voordeliger zijn. Hierbij heb je in feite 2 tarieven waarbij je ’s nachts, in het weekend en op feestdagen een lager tarief betaalt en juist weer overdag op de werkdagen een hoger tarief. Het tarief wordt bepaald door de netbeheerder en geldt als volgt:

Laag tarief in Noord-Brabant en Limburg
– vanaf 21.00 tot 7.00 ’s ochtends.
– in het weekend
– op feestdagen

Hoog tarief in Noord-Brabant en Limburg
– tussen 7.00 en 21.00 op werkdagen

Laag tarief in de rest van Nederland
– vanaf 23.00 tot 7.00 ’s ochtends
– in het weekend
– op feestdagen

Hoog tarief in de rest van Nederland
– tussen 7.00 en 23.00 op werkdagen

Verhuizen
Ga je verhuizen? De stroom van UnitedConsumers kan gewoon met jou meeverhuizen naar je nieuwe adres. De adreswijziging dient dan op tijd te worden doorgegeven zodat je gelijk gebruik kan maken van gas en stroom in je nieuwe huis als je verhuist. De informatie die je doorgeeft aan UnitedConsumers is: het nieuwe adres, de verhuisdatum, de eindstand van je oude woning en de beginstand van je nieuwe woning.

Extra diensten

De klantenservice van UnitedConsumers is elke werkdag tussen 8.00 en 21.00 uur bereikbaar en op zaterdag tussen 9.00 en 17.00. Hier kun je ook terecht voor advies over energieverbruik. Ook is UnitedConsumers bereikbaar via Facebook en Twitter. Wil je nog meer te weten komen over UnitedConsumers? Dan kun je ze ook volgen op YouTube.

Storingen

Kamp je met een storing? Dan kun je even bij de buren kijken of zij ook last hebben van een storing. Ben jij de enige met een storing? Neem dan even contact op met het nationale storingsnummer voor gas en stroom: 0800-9009. Ruik je gaslucht? Dan is het verstandig direct naar dit nummer te bellen. Meer informatie over mogelijke stroomstoringen bij jou in de buurt kun je ook vinden op de website www.gasenstroomstoringen.nl.

UnitedConsumers klantenservice

Heb je vragen over de producten van UnitedConsumers? Dan kan je contact opnemen met de klantenservice van UnitedConsumers via:

UnitedConsumers kunt u bereiken via telefoonnummer 040 235 05 60.

Openingstijden: Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08:00 ’s ochtends tot 21:00 uur ’s avonds, en Zaterdag tussen 9.00 en 17.00

Inloggen Mijn UnitedConsumers

Bijgaand de link waar klanten kunnen inloggen op hun persoonlijke omgeving bij UnitedConsumers.
Naar UnitedConsumers

Contactgegevens

Om gelijk contact te kunnen opnemen met UnitedConsumers hebben wij voor jou in het volgende overzicht de contactgegevens neergezet.

 

Contactgegevens UnitedConsumers

Email

info@unitedconsumers.com

Telefoon

040 – 235 05 60

Bereikbaar

Elke werkdag tussen 8.00 en 21.00
Zaterdag tussen 9.00 en 17.00

Postadres

Luchthavenweg 20, 5657 EB Eindhoven