Disclaimer

Energiekamer.nl is een informatieve website en is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Ondanks dat we de alle informatie controleren en regelmatig updaten, kan de energiekamer de volledigheid, juistheid en foutloosheid van deze informatie niet garanderen. Mocht u daarom onjuistheden of ander fouten tegenkomen dan horen wij het graag. Via onderstaand contactformulier kunt u dit aan ons doorgeven.

Energiekamer.nl is een bron naar betrouwbare en onafhankelijke informatie over energie. De website toont algemene informatie over energie, duurzaamheid en energiebesparen. Deze informatie is verzameld via internet en andere vrij beschikbare bronnen. Energiekamer.nl is geen vergelijkingssite voor energiecontracten.

De Energiekamer.nl streeft ernaar alle getoonde informatie op een juist mogelijk wijze weer te geven. Voor eventuele onjuistheden in de weergave van deze informatie aanvaardt de Energiekamer.nl geen enkele aansprakelijkheid. Aan de inhoud van de website www.energiekamer.nl kunnen geen rechten worden ontleend. Heeft u een fout ontdekt? Dan verzoeken wij u dit door te geven via info@energiekamer.nl

Vanuit een aantal pagina´s op energiekamer.nl verwijzen wij door naar relevante externe websites. De Energiekamer.nl heeft geen enkele invloed op de inhoud van deze externe websites. De Energiekamer.nl kan daardoor ook niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuistheden in de inhoud van deze externe websites, dan wel voor eventuele gevolgen die voortvloeien uit beslissingen die u baseert op de informatie van deze externe websites.